OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI IN SPLETNE TRGOVINE

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Odvetniška pisarna Žagar iz Ljubljane

Optimizacija spletnih strani in kako se lotiiti projekta

Pri optimizaciji spletnih strani je zelo pomembno, da se pravilno lotimo projekta. Najprej je potrebno določiti cilje, ki jih želi podjetje doseči na spletu. Kdo so ključni kupci, kaj jim želi sporočiti in predvsem pojavljati se mora tam, kjer se te potencialne stranke nahajajo. Na prvi strani Googla. V podjetju Vsi.si temu dajemo največjo pozornost. Najprej oblikujemo bazo besed, s katerimi želi biti podjetje vidno na iskalnikih. Velikokrat je potrebno narediti tudi popravke na spletni strani naročnika (on – site seo optimizacija), ki je osnova za dobro pozicioniranje spletne strani. Nato pa začnemo z grajenjem zunanjih povezav (linkov), ki dajejo pozicijam spletne strani dodatno veliko vrednost.

Vsisi
 
Zelena streha

Kako do ozelenitve strehe?

Naročnik optimizacije spletne strani je podjetje Norik d.o.o. , ki je strokovnjak na področju ozelenitve streh. Pri tem uporabljajo naravno metodo ekstenzivne ozelenitve, ki jo rastline uporabljajo za rast in razvoj tudi v naravi. Potrudimo se za vsak strešni vrt. Ko potrebuje informacije in strokovnjaka na tem področju se obrnite na podjetje Norik d.o.o.

 

Seo optimizacija spletnih strani in cenik

Google optimizacija na dolgi rok za podjetje prinese odlične rezultate, saj veliko pomembnih besed na prvi strani pomeni večji obisk in tudi realizacijoa prodaje, če je strategija zastavljena pravilno. Veliko elementov je, ki so pri tem pomembni. Odvisno je, kako široko je projekt zastavljen. Pri seo optimizaciji cenik ni določen vnaprej, saj ne moremo vedno natančno vedeti koliko dela je potrebno za nek rezultat. Prednost optimizacije v primerjavi z oglaševanjem je v tem, da deluje 24 ur na dan – vse dni v tednu. Cena na je določen klik je sčasoma nižja kot pri oglasih.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani DobitIzdelava spletne strani Eko čiščenjeIzdelava spletne strani ClavisIzdelava spletne strani Spletni donosIzdelava spletne strani ILD groupIzdelava spletne strani DIT41

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.