Izvedba ozelenitve ravne strehe je pri nas poceni

Izvedba ozelenitve ravne streheRavne strehe zaradi napredka v tehnologiji materialov in izvedbe postajajo vse bolj priljubljene oziroma prevladujoče. Ravne strehe niso le arhitekturno moderne, ampak imajo celo vrsto konkretnih oziroma oprijemljivih prednosti. Teh pa je še več, če se odločite za ozelenitev ravne strehe. Ravna streha ima namreč daljšo življenjsko dobo, če je zaščitena z zelenimi sloji. Izvedba zelene strehe je v našem podjetju zelo ugodna in opravljena na najvišjem kvalitetnem nivoju. Cena izvedbe zelene strehe se vam lahko povrne, saj zelena streha zniža stroške, ki jih imate poleti s klimatsko napravo v prostorih pod ozelenitvijo ravne strehe; v posebnih okoliščinah pa lahko pomeni tudi prihranek pri stroških ogrevanja.

 

 

Ravna streha je kraljica streh, če je ozelenjena

Ravna streha nudi veliko različnih možnosti uporabe. Na njej si lahko omislite teraso, park ali celo igrišče oziroma pravi mali vrtiček. V vsakem primeru pa je smiselno vsaj en del ravne strehe ozeleniti. Ozelenitev ravne strehe pomeni estetsko poživitev vašega objekta. Če potrebujete domiselno izvedbo ozelenitve ravne strehe, vas vabimo, da stopite v stik z nami.

 


Z ozelenitvijo ravnih streh se ukvarjamo že zelo dolgo

Naši strokovnjaki strehe ozelenjujejo že dolga leta – tako v Sloveniji, kakor tudi v tujini. Našo izvedbo ozelenitve ravnih streh odlikuje najvišja kvaliteta in upoštevanje najsodobnejših trendov s tega področja. Če se odločite, da vam bomo ozelenitev ravne strehe opravili mi, boste poleg najvišje kvalitete pridobili tudi ugodne cene, saj ravne strehe ozelenjujemo s pomočjo lastne tehnologije, ki smo jo na podlagi nemškega zgleda vzpostavili sami in jo kvalitetno še celo nadgradili. Zato so naše ozelenjene strehe najboljše.