Zelene strehe so naše poslanstvo in odličnost

Zelene strehe za nas niso le proizvod. V njih verjamemo in smo jim popolnoma predani. Ne gre le za to, da so ozelenjene strehe naravi prijazen izdelek, ki je usklajen s trajnostnim razvojem, in da so naše strehe v celoti izdelane iz naravnih oziroma recikliranih materialov. Gre tudi za to, da zelene strehe razveseljujejo s svojim čudovitim izgledom in dvigajo kvaliteto življenja ljudi, ki živijo pod njo ali v njeni bližini.

 

Naše zelene strehe so vrhunski proizvodi, ki navdušujejo

Ena najlepših stvari, ki jih človek lahko vidi v gradbeništvu, je, ko cvetoča ravna zelena streha zaplapola v vetru. Za razliko od intenzivne zelene strehe, ki je pravzaprav strešni vrt oziroma park v malem, je ekstenzivna ozelenitev nezahtevna: potrebuje le minimalno vzdrževanje in je tudi cenovno zelo ugodna. Ekstenzivna ozelenitev tako malo zahteva, a veliko da. Sedumi, s katerimi urejamo ekstenzivno ozelenitev naših streh, so rastline, ki v sebi združujejo odpornost plevelov in lepoto najodličnejših rož. Sedumi so trajnice, ki bodo na vaši strehi ostali za zmeraj.

 

ekstenzivna ozelenitev

 

Ekstenzivna ozelenitev pri nas je najbližja naravi

Naša metoda dela ozelenitve streh je najbolj naravna. Obstajajo tri metode ekstenzivne ozelenitve in le tista, ki jo uporabljamo mi, je takšna, ki jo rastline uporabljajo za svojo rast in razvoj tudi v naravi. Zato so naše zelene strehe najbolj zdrave, lepe in odlično razvite. Seveda izvajamo tudi druge uveljavljene in odlične sisteme zelenih streh, kot so Aurig in Xeroflor.

 

Ravne zelene strehe izdelujemo s popolno predanostjo za vas

Zaradi naše ljubezni in spoštovanja do ravnih zelenih streh se potrudimo za prav vsak strešni vrt. Če boste delo zaupali nam, ga bomo opravili popolno, saj želimo, da bo vaša zelena streha zdrava in kvalitetna ter da vam bo v veselje in korist. Veseli bomo vašega povpraševanja. Če potrebujete dober nasvet, smo vam vedno prijazno na razpolago. Želimo vam, da tudi vi postanete srečni lastnik/lastnica odlične zelene strehe.

 

 

Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 070 80 33 88.