Ali si tudi vi želite imeti svojo lastno zeleno streho?

Spoštovani sedanji ali prihodnji ljubitelj/ica zelene strehe,

Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom približati sodobne trende evropskega in svetovnega trga na področju streh čim večjemu številu potencialnih uporabnikov. Ravne in predvsem zelene strehe so področje, kjer je v zadnjem obdobju opazen največji napredek v razvoju in prav ta najnovejša spoznanja in rešitve vam želimo ponuditi.

Kako nameravamo to doseči?

Na našem trgu obstaja kar nekaj ponudnikov, ki nudijo izvedbe ravnih in poševnih zelenih streh, vendar smo mi naredili korak naprej. Izkušeni strokovnjak vam v skladu z najnovejšimi trendi izvede ravno ali poševno zeleno streho oziroma vaš projekt spremeni tako, da v prvi vrsti doseže optimalno izvedbo v skladu z vašimi pričakovanji in v drugi vrsti ob tem upoštevamo najmodernejše smernice.

Zelena strehaNa področju zelenih streh je bil slovenski trg pred nekaj leti v povojih in strokovnjaki v naši ekipi so na tem področju orali ledino. Ponudniki sistemov zelenih streh na našem trgu sicer obstajajo, vendar je skupna značilnost večine, da so njihovi sistemi uvoženi iz tujine, kar posledično pomeni na eni strani cenovno nesprejemljivost za večino potencialnih uporabnikov, na drugi strani pa lahko prihaja do objektivnih napak, ker je izvedba vodena od daleč in lokalne specifike slovenskega področja ne morejo biti upoštevane.

Mi izvajamo naš lasten, v celoti slovenski sistem ozelenjevanja streh, kjer tako imenovane "cenovno drage materiale" proizvajamo v Sloveniji. Naša kvaliteta ni samo primerljiva z obstoječimi tujimi sistemi, ki so prisotni v Sloveniji, ampak jih marsikje tudi prekaša. Naše ozelenjene strehe so tako cenovno sprejemljive, slovenskega porekla in pridiha ter primerne za kar najširši krog uporabnikov.

Da bi dosegli naš cilj, sledimo najnovejšim svetovnim trendom na teh področjih. Tako vam lahko ponudimo svetovanje in projektiranje vseh vrst zelenih streh, za vas izberemo najboljše materiale in vse skupaj tudi izvedemo. Stalno razvijamo in testiramo nove vrste rastlin za zelene strehe, ki so prilagojene slovenskim razmeram. Vse to nam omogoča, da vam lahko nudimo (v primerih, ko je to potrebno) tudi stalno vzdrževanje in oskrbo zelenih streh.